افت نرخ کاتد ملی مس به زیر ۷۰۰ میلیون تومان

به گزارش پایگاه خبری سرمایه و بورس، در معاملات هفته منتهی به ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ در بورس کالای ایران، کاتد ملی مس با ۶.۸ درصد کاهش نسبت به هفته قبل، با نرخ ۶۹۶ میلیون تومان و با رقابت ۳.۲ درصدی معامله شد. این در حالی است که نرخ جهانی کاتد در سطح ۹۴۴۸ دلار قرار دارد و نرخ دلار محاسباتی معاملات نیز حدود ۷۳ هزار و ۷۰۰ تومان بوده که نسبت به نرخ هفته گذشته (۷۹ هزار و ۵۰۰ تومان) افتی ۷ درصدی را تجربه کرده است.

رشد جزئی در معاملات شمش فولادی

شمش فولادی با رقابت ۰.۶ درصدی و افزایش قیمت هفتگی حدود ۱ درصد، به‌طور میانگین با نرخ ۲۸.۳ میلیون تومان معامله شد. بالاترین نرخ‌های نقدی مربوط به شرکت‌های ارفع و فولاد کویر دامغان به ترتیب با قیمت‌های ۲۹.۵ و ۲۸.۵ میلیون تومان و تحویل در ۲۷ اردیبهشت ثبت شد. نرخ جهانی شمش فوب خلیج فارس نیز ۴۳۱ دلار اعلام شده و نرخ دلار مورد استفاده برای این کالا حدود ۶۵ هزار و ۷۰۰ تومان بوده است.

کاهش نرخ جزئی در معاملات گندله

در این هفته حدود ۱۲۰ هزار تن گندله با میانگین نرخ ۷.۱۷ میلیون تومان در هر تن معامله شد که نسبت به هفته قبل ۰.۳ درصد کاهش داشت. نسبت نرخ گندله به شمش فولادی به ۲۵.۳ درصد رسید؛ در حالی که در هفته‌های اخیر سقف ۲۵.۹ درصدی برای این نسبت ثبت شده بود.

بیشترین بازدهی صندوق های بورسی در هفته ای که گذشت

ارزش سهام عدالت به ۴۰ میلیون تومان رسید

افت نرخ آهن اسفنجی بدون رقابت

آهن اسفنجی بدون رقابت و با ۱.۵ درصد کاهش نسبت به هفته قبل، با میانگین نرخ ۱۶.۶ میلیون تومان معامله شد. بالاترین نرخ معامله‌شده متعلق به شرکت‌های ایمیدرو و احیاء استیل فولاد بافت با نرخ ۱۷ میلیون تومان و تحویل در ۲۴ اردیبهشت بود. نسبت نرخ آهن اسفنجی به شمش فولادی نیز ۵۸.۶ درصد گزارش شده است.

اسلب بدون رقابت معامله شد

در این هفته ۲۵ هزار و ۵۰۰ تن اسلب فولادی با قیمت پایه ۲۹ میلیون تومان و بدون رقابت مورد معامله قرار گرفت.

سقوط شدید نرخ پی‌وی‌سی پس از خروج از بهین‌یاب

پی‌وی‌سی با نرخ ۴۸.۱ میلیون تومان و بدون رقابت معامله شد که نسبت به هفته قبل کاهش شدیدی معادل ۴۵ درصد را نشان می‌دهد. به‌نظر می‌رسد پس از خروج این کالا از سامانه بهین‌یاب، تقاضای انباشته قبلی تخلیه شده و بازار به تعادل جدیدی رسیده است.

کاهش نرخ ارتوزایلن با وجود رقابت

ارتوزایلن با نرخ ۶۵.۷ میلیون تومان معامله شد که نسبت به هفته پیش ۱۸ درصد کاهش داشته است. این کالا با رقابت ۱۶ درصدی همراه بوده که نشان‌دهنده وجود تقاضا در عین کاهش نرخ است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *